Urządzenia i Akcesoria
Kremet ertesuppe med Serrano-chips
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
6 porsjoner
Składniki
-
sjalottløk halvert80 g
-
hvitløksfedd1
-
mynte, fersk bare blader3 kvister
-
grønne erter, frosne tint300 g
-
vann500 g
-
tørr hvitvin100 g
-
melk200 g
-
hvetemel30 g
-
2 toppet ts grønnsaksbuljong terninger (til 0.5 l)grønnsaksbuljong terninger (til 0.5 l) smuldret2
-
havsalt½ ts
-
malt svart pepper½ ts
-
vegetabilsk olje for steking
-
Serrano skinke i skiver100 g
-
fløte (se tips)100 g
-
crème fraîche, min 30% fett6 ts
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Białko
11 g
Kalorie
1143 kJ /
273 kcal
Tłuszcz
17 g
Błonnik
3.1 g
Węglowodany
14 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Vår påskemeny
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy
Może spodoba Ci się również...
Rensende thaisuppe
25 min
Kremet aspargessuppe
Brak ocen
Kremet detoxsuppe med grønnsaker
Brak ocen
Misosuppe
Brak ocen
Vårens grønnsaksuppe med urteterninger
Brak ocen
Kremet ertesuppe
40 min
Kikertsuppe (Revithia)
Brak ocen
Kyllingsuppe med egg og sitron (Avgolemono)
Brak ocen
Kremet fiskesuppe
45 min
Betasuppe
30 min
Fattigmann "aspargessuppe"
50 min
Tomatsuppe
40 min