Bloedige hersenspaghetti

Bloedige hersenspaghetti

2.5 2 rating
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 13 godz. 30 min
8 porties

Składniki

  • Parma ham in dunne plakjes (± 1 mm)
    300 g
    300 g ham, in dunne plakjes (± 1 mm)
  • Parmezaanse kaas in stukken
    200 g
  • mozzarella in stukken
    200 g
  • uien gehalveerd
    150 g
  • teentjes knoflook
    2
  • olijfolie
    30 g
  • baconblokje (± 5 mm)
    200 g
  • tomatenpuree
    20 g
  • gehakte tomaten, uit blik
    400 g
  • water
    500 g
  • paprikapoeder
    1 tl
  • zout
    1 tl
  • gemalen zwarte peper
    ½ tl
  • spaghettini dik
    350 g
  • eieren
    2

Poziom trudności

średni


Wartości odżywcze na 1 portie

Sód 1644.2 mg
Białko 31.1 g
Kalorie 2264.2 kJ / 541.2 kcal
Tłuszcz 28.6 g
Błonnik 2.5 g
Tłuszcz nasycony 12.1 g
Węglowodany 38.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...