Urządzenia i Akcesoria
番茄汤底料
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 罐(果酱瓶)
Składniki
-
新鲜番茄 成熟,去皮并一切四块600 克
-
紫洋葱 ,一切四块150 克
-
新鲜姜 ,切片20 克
-
植物油130 克
-
番茄膏200 克
-
蚝油30 克
-
鸡精粉 ,自制或市售,适量调味2 茶匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 罐(果酱瓶)
Sód
996 mg
Białko
6 g
Kalorie
3130 kJ /
748 kcal
Tłuszcz
66 g
Błonnik
8 g
Tłuszcz nasycony
5 g
Węglowodany
38 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
火锅乐
11 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy