Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 600 克 新鲜番茄 ,成熟,去皮并一切四块
- 150 克 紫洋葱 ,一切四块
- 20 克 新鲜姜 ,切片
- 130 克 植物油
- 200 克 番茄泥
- 30 克 蚝油
- 2 茶匙 鸡精粉 ,自制或市售,适量调味
- Wartości odżywcze
- na 1 罐(果酱瓶)
- Kalorie
- 3130 kJ / 748 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 38 g
- Tłuszcz
- 66 g
- Tłuszcz nasycony
- 5 g
- Błonnik
- 8 g
- Sód
- 996 mg