番茄汤底料

番茄汤底料

5.0 4 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 35 min
2 罐(果酱瓶)

Składniki

  • 新鲜番茄 成熟,去皮并一切四块
    600 克
  • 紫洋葱 ,一切四块
    150 克
  • 新鲜姜 ,切片
    20 克
  • 植物油
    130 克
  • 番茄膏
    200 克
  • 蚝油
    30 克
  • 鸡精粉 ,自制或市售,适量调味
    2 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 罐(果酱瓶)

Sód 996 mg
Białko 6 g
Kalorie 3130 kJ / 748 kcal
Tłuszcz 66 g
Błonnik 8 g
Tłuszcz nasycony 5 g
Węglowodany 38 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...