Urządzenia i Akcesoria
青柠挞
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
10 人份
Składniki
挞皮
-
黄油 ,涂抹防粘用适量
-
榛子60 克
-
燕麦片40 克
-
低筋面粉80 克
-
全麦面粉60 克
-
黄油 ,冷藏的,切成小块100 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)1 颗
-
冷水2 - 3 茶匙
-
面粉 ,撒粉用
挞馅
-
青柠 只取皮,调味用3 - 4 颗
-
白砂糖克
-
炼乳60 克
-
青柠汁150 克
-
玉米面粉,含有小麦2 茶匙
-
椰浆150 克
-
鸡蛋(每颗约53-63克)2 颗
-
蛋黄3 颗
-
澳洲青柠 ,装饰用
-
打发后的奶油 ,装饰用
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
37.6 mg
Białko
6 g
Kalorie
1078.5 kJ /
257.8 kcal
Tłuszcz
17.3 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
9.1 g
Węglowodany
20.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子的假期
6 Przepisów
Chiny
Chiny