番茄豆腐鳕鱼

Brak ocen
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份

Składniki

  • 5 克
  • 番茄 切小块
    100 克
  • 番茄沙司
    10 克
  • 300 克
  • 1 小撮
  • 蘑菇 切片
    50 克
  • 豆腐 切小块
    120 克
  • 鳕鱼排 切2×2厘米块
    100 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 163 mg
Białko 15.1 g
Kalorie 518.7 kJ / 124 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 1.4 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 5.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...