Urządzenia i Akcesoria
番茄豆腐鳕鱼
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 25 min
2 人份
Składniki
-
油5 克
-
番茄 切小块100 克
-
番茄沙司10 克
-
水300 克
-
盐1 小撮
-
蘑菇 切片50 克
-
豆腐 切小块120 克
-
鳕鱼排 切2×2厘米块100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
163 mg
Białko
15.1 g
Kalorie
518.7 kJ /
124 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
1.4 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
5.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
营养儿童餐 2-5岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny