Urządzenia i Akcesoria
爆浆三文鱼配松露奶油蜂蜜酱
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
32 块(pc)
Składniki
空气包
-
牛奶190 克
-
干酵母粉11 克
-
面粉320 克
-
盐1 小撮
松露酸奶油酱
-
酸奶油200 克
-
松露油15 克
-
蜂蜜25 克
松露蜂蜜酱
-
蜂蜜100 克
-
松露油50 克
组合
-
烟熏鲑鱼32 片
-
新鲜黑松露 切碎2 朵
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 块(pc)
Białko
2.3 g
Kalorie
359 kJ /
86 kcal
Tłuszcz
4.1 g
Błonnik
0.2 g
Węglowodany
10.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
名厨坤恩的美食秘境
10 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy