Urządzenia i Akcesoria
柠檬蛋白派
Przygotowanie 25 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 片(蛋糕)
Składniki
酥皮
-
无盐牛油 切小块,额外准备涂抹用200 克
-
糖100 克
-
甜杏仁30 克
-
面粉340 克
-
蛋1 个
-
盐1 小撮
-
1 茶匙 香草精香草糖粉1 ½ 茶匙
柠檬馅
-
糖150 克
-
柠檬 有机优选,只取皮屑和汁液3 - 5 个
-
蛋黄4 个
-
蛋1 个
-
无盐牛油 切小块100 克
蛋白霜
-
糖160 克
-
蛋白 B型4 个
-
盐1 小撮
Poziom trudności
zaawansowany
Wartości odżywcze na 1 片(蛋糕)
Białko
8 g
Kalorie
2178 kJ /
521 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
0.8 g
Węglowodany
62 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品幸福厨房家常料理
158 Przepisów
Międzynarodowy
Międzynarodowy