Urządzenia i Akcesoria
炖红扁豆花椰菜
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 人份
Składniki
-
黄洋葱 一切四1 个
-
蒜头3 瓣
-
姜 ,去皮5 克
-
新鲜姜黄 ,去皮5 克
-
特级初榨橄榄油40 克
-
孜然粉½ 茶匙
-
红小扁豆 ,洗净沥干250 克
-
椰浆400 克
-
饮用水300 克
-
盐 可省略,见要诀½ 茶匙
-
白花椰菜 ,切小朵300 克
-
新鲜香菜 只取叶子,装饰用(可省略)
-
红辣椒,长的 ,切片,装饰用(可省略)
-
白米饭 或面包,搭配
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
236.5 mg
Białko
13.5 g
Kalorie
1585.4 kJ /
378.9 kcal
Tłuszcz
20.7 g
Błonnik
6.3 g
Tłuszcz nasycony
13.7 g
Węglowodany
36.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子的全天然餐桌 2-6岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny