炖红扁豆花椰菜

炖红扁豆花椰菜

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 35 min
6 人份

Składniki

  • 黄洋葱 一切四
    1 个
  • 蒜头
    3 瓣
  • ,去皮
    5 克
  • 新鲜姜黄 ,去皮
    5 克
  • 特级初榨橄榄油
    40 克
  • 孜然粉
    ½ 茶匙
  • 红小扁豆 ,洗净沥干
    250 克
  • 椰浆
    400 克
  • 饮用水
    300 克
  • 可省略,见要诀
    ½ 茶匙
  • 白花椰菜 ,切小朵
    300 克
  • 新鲜香菜 只取叶子,装饰用(可省略)
  • 红辣椒,长的 ,切片,装饰用(可省略)
  • 白米饭 或面包,搭配

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 236.5 mg
Białko 13.5 g
Kalorie 1585.4 kJ / 378.9 kcal
Tłuszcz 20.7 g
Błonnik 6.3 g
Tłuszcz nasycony 13.7 g
Węglowodany 36.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...