Urządzenia i Akcesoria
绿花椰菜杏仁汤
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
-
洋葱 一切四1 个
-
特级初榨橄榄油 (见要诀)1 汤匙
-
蒜头2 瓣
-
绿花椰菜 ,切小块340 克
-
冷冻玉米粒 约170克170 克
-
蔬菜高汤 (见要诀)700 克
-
新鲜嫩菠菜60 克
-
杏仁黄油 (见要诀)40 克
-
海盐 ,调味用
-
微型菜苗 ,调味用(可省略)
-
黑胡椒粉 ,调味用
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
77 mg
Białko
7 g
Kalorie
770.4 kJ /
184.1 kcal
Tłuszcz
10 g
Błonnik
5.3 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
21.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子的全天然餐桌 2-6岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny