绿花椰菜杏仁汤

绿花椰菜杏仁汤

Brak ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份

Składniki

  • 洋葱 一切四
    1 个
  • 特级初榨橄榄油 (见要诀)
    1 汤匙
  • 蒜头
    2 瓣
  • 绿花椰菜 ,切小块
    340 克
  • 冷冻玉米粒 约170克
    170 克
  • 蔬菜高汤 (见要诀)
    700 克
  • 新鲜嫩菠菜
    60 克
  • 杏仁黄油 (见要诀)
    40 克
  • 海盐 ,调味用
  • 微型菜苗 ,调味用(可省略)
  • 黑胡椒粉 ,调味用

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 77 mg
Białko 7 g
Kalorie 770.4 kJ / 184.1 kcal
Tłuszcz 10 g
Błonnik 5.3 g
Tłuszcz nasycony 1.1 g
Węglowodany 21.5 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...