Urządzenia i Akcesoria
西葫芦白豆汤
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 人份
Składniki
-
洋葱 一切四1 个
-
蒜头2 瓣
-
特级初榨橄榄油 (见要诀)20 克
-
西葫芦 ,切小块500 克
-
蔬菜高汤 (见要诀)500 克
-
罐装意大利白豆 ,清洗后沥干约500克,见要诀800 克
-
海盐 ,调味用
-
黑胡椒粉 ,调味用
-
帕玛森奶酪粉 装饰用,可省略
-
特级初榨橄榄油 装饰用
-
白吐司,方形,切片 ,上菜用(可省略)
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
44.6 mg
Białko
16.5 g
Kalorie
1320.8 kJ /
315.7 kcal
Tłuszcz
5.6 g
Błonnik
11.7 g
Tłuszcz nasycony
1 g
Węglowodany
51.6 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
孩子的全天然餐桌 2-6岁
20 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
排骨炖酸菜
40 min
卤煮火烧
2 godz. 10 min
酸菜鸭血炖豆腐
35 min
羊肉片汤
40 min
面疙瘩汤
30 min
萝卜炖牛肉
2 godz. 25 min
东北乱炖
50 min
炒肝
1 godz. 35 min
白菜豆腐汤
35 min
牛肉饺子汤
Brak ocen
火腿鸡豆花
Brak ocen
番茄豆腐鳕鱼
Brak ocen