西葫芦白豆汤

西葫芦白豆汤

Brak ocen
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 25 min
4 人份

Składniki

  • 洋葱 一切四
    1 个
  • 蒜头
    2 瓣
  • 特级初榨橄榄油 (见要诀)
    20 克
  • 西葫芦 ,切小块
    500 克
  • 蔬菜高汤 (见要诀)
    500 克
  • 罐装意大利白豆 ,清洗后沥干约500克,见要诀
    800 克
  • 海盐 ,调味用
  • 黑胡椒粉 ,调味用
  • 帕玛森奶酪粉 装饰用,可省略
  • 特级初榨橄榄油 装饰用
  • 白吐司,方形,切片 ,上菜用(可省略)

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 44.6 mg
Białko 16.5 g
Kalorie 1320.8 kJ / 315.7 kcal
Tłuszcz 5.6 g
Błonnik 11.7 g
Tłuszcz nasycony 1 g
Węglowodany 51.6 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...

Pokaż wszystkie