Urządzenia i Akcesoria
红扁豆披萨
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 片
Składniki
-
帕玛森奶酪 切成小块(约2厘米)50 克
-
干燥红小扁豆300 克
-
水250 克
-
盐2 - 3 小撮
-
干牛至叶2 汤匙
-
烟熏红辣椒粉1 茶匙
-
黑胡椒粉1 - 2 小撮
-
番茄酱汁 依个人口味调整(见要诀)
-
马苏里拉乳酪 切碎的150 - 200 克
-
蘑菇 切薄片3 - 5 个
-
西葫芦 切薄片½ 个
-
黑橄榄 切圈10 - 12 个
-
新鲜罗勒叶 装饰用适量
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 片(蛋糕)
Sód
546.2 mg
Białko
32.9 g
Kalorie
1882.7 kJ /
450 kcal
Tłuszcz
14 g
Błonnik
8.9 g
Tłuszcz nasycony
8 g
Węglowodany
50.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
健康小食
5 Przepisów
Chiny
Chiny