Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 50 克 帕玛森奶酪 ,切成小块(约2厘米)
- 300 克 干燥红小扁豆
- 250 克 水
- 2 - 3 小撮 盐
- 2 汤匙 干牛至叶
- 1 茶匙 烟熏红辣椒粉
- 1 - 2 小撮 黑胡椒粉
- 番茄酱汁 ,依个人口味调整(见要诀)
- 150 - 200 克 马苏里拉乳酪 ,切碎的
- 3 - 5 个 蘑菇 , 切薄片
- ½ 个 西葫芦 , 切薄片
- 10 - 12 个 黑橄榄 ,切圈
- 适量 新鲜罗勒叶 ,装饰用
- Wartości odżywcze
- na 1 片(蛋糕)
- Kalorie
- 1882.7 kJ / 450 kcal
- Białko
- 32.9 g
- Węglowodany
- 50.3 g
- Tłuszcz
- 14 g
- Tłuszcz nasycony
- 8 g
- Błonnik
- 8.9 g
- Sód
- 546.2 mg