慢煮红菜头

慢煮红菜头

5.0 1 rating
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 40 min
6 人份

Składniki

红菜头去皮
  • 红菜头 根据需要一切二或切块(5厘米大小)
    800 克
  • 600 克
慢煮红菜头
  • (不要超过最大刻度线2.2L)
    1000 克
  • 依个人口味调整
    ½ 茶匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 628.5 mg
Białko 2.5 g
Kalorie 268 kJ / 63.8 kcal
Tłuszcz 0.1 g
Błonnik 4.7 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 11.2 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...