Urządzenia i Akcesoria
Lahmacun Pide (Turkish pizza)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 20 min
6 pieces
Składniki
Dough
-
extra virgin olive oil to grease
-
fresh flat-leaf parsley leaves only5 sprigs
-
baker's flour450 g
-
warm water250 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
dried instant yeast2 tsp
-
sugar1 tsp
-
cumin seeds¾ - 1 tsp
-
sea salt1 tsp
Filling
-
lamb or beef, sinew free, cut in pieces (3 cm), partially frozen250 g
-
hot paprika½ - 1 tsp
-
cumin seeds1 tsp
-
coriander seeds1 tsp
-
ground allspice½ - 1 tsp
-
sea salt1 tsp
-
onion cut into quarters250 g
-
garlic clove1
-
green capsicum cut into pieces75 g
-
extra virgin olive oil30 g
-
tomato paste50 - 75 g
-
red onion cut into thin slices, to garnish1
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Sód
681 mg
Białko
17.7 g
Kalorie
2145.7 kJ /
512.8 kcal
Tłuszcz
20.6 g
Błonnik
4 g
Tłuszcz nasycony
5.6 g
Węglowodany
63.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Sichuan Chili Oil
Keine Bewertungen
Butter Mochi with Pineapple Sherbet (Matthew Kenney)
11 Std. 40 Min
Japanese pumpkin dumplings in dashi broth (Matthew Kenney)
2 Std. 10 Min
Balinese Betutu Chicken
5 Std. 35 Min
Neapolitan pizza
1 Std. 30 Min
Pizza sauce
30 Min
Hawaiian Pizza with Stuffed Cheese Crust (Ben) Metric
2 Std. 10 Min
Lemon hibiscus iced tea
2 Std. 30 Min
Watermelon and raspberry ice cream sandwiches
28 Std. 40 Min
Mojito mocktail
5 Min
Caramel peach brioche
2 Std. 15 Min
Lemon and thyme mocktail
1 Std.