Urządzenia i Akcesoria
Garaetteok (Korean rice cake)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 25 godz. 45 min
740 g
Składniki
-
sushi rice510 g
-
water plus extra to cover160 g
-
cornflour1 tbsp
-
sea salt1 tsp
-
sesame oil to grease
-
hot water1000 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 740 g
Sód
1933.6 mg
Białko
34.7 g
Kalorie
7908.4 kJ /
1890.2 kcal
Tłuszcz
3.6 g
Błonnik
1.1 g
Tłuszcz nasycony
1.1 g
Węglowodany
414.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kuih Seri Muka (Pandan Custard Rice Dessert)
Brak ocen
Polvo à Lagareiro (Portuguese Baked Octopus with Potatoes)
1 godz. 30 min
Japanese Ramen
1 godz. 40 min
Steamed white fish with chermoula and mulligatawny soup
1 godz.
Curly fries with garlic sauce (Thermomix® Spiralizer, TM5)
45 min
Spiralized Spanish Tortilla (Tortilla De Patatas)
Brak ocen
Bannofee Muffin
45 min
Baharat Spice Mix
Brak ocen
Croissants
16 godz.
Karpatka
10 godz.
Muffin pan chorizo frittatas
30 min
Bomboloni with Custard
3 godz. 30 min