Urządzenia i Akcesoria
Tomatenketchup
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 15 min
1200 g
Składniki
-
1000 g tomaten uit blikrijpe tomaten in kwarten gesneden1000 g
-
rode paprika in stukken gesneden180 g
-
rode uien130 g
-
teentjes knoflook2
-
rode wijnazijn100 g
-
laurierblad, vers1
-
gemalen nootmuskaat1 snuifje
-
gemalen zwarte peper¼ tl
-
gemalen cayennepeper¼ - ½ tl
-
paprikapoeder1 tl
-
zout1 tl
-
honing100 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Białko
1 g
Kalorie
218 kJ /
52 kcal
Tłuszcz
0 g
Błonnik
1.9 g
Węglowodany
10 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Groentenbouillonpasta
45 min
Vijgenmosterd
25 min
Griekse yoghurt met honing en walnoten
12 godz. 20 min
Quinoakoekjes
1 godz.
Chocoladehazelnootpasta
45 min
Curryketchup
30 min
Aardappelsalade met Groene Overheerlijke Dressing
45 min
Rabarber en gember gin fizz
336 godz. 10 min
Hollandaisesaus
15 min
Tomatensaus
40 min
Appelmoes
20 min
Mayonaise
5 min