
Urządzenia i Akcesoria
Frużelina z mrożonych wiśni
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
5 słoików
Składniki
-
wody120 g
-
skrobi ziemniaczanej110 g
-
żelatyny w proszku2 łyżeczki
-
wiśni, mrożonych, bez pestek uprzednio rozmrożonych2000 g
-
cukru400 g
Wartości odżywcze na 1 słoik
Kalorie
648.5 kcal /
2713.3 kJ
Białko
5.3 g
Tłuszcz
0.8 g
Węglowodany
164.1 g
Błonnik
8.6 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Sód
5.5 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMożesz także polubić...
Blondie z frużeliną i owocami jagodowymi
1 godz. 40 min
Przecier pomidorowy (passata) z bazylią i czosnkiem
1 godz. 15 min
Kokosowa jaglanka z sosem truskawkowo-miętowym
20 min
Chrupka z białej czekolady do tortów
1 godz. 10 min
Żelka z owoców jagodowych do tortów
2 godz. 25 min
Frużelina tropikalna do tortów
10 min
Czekośliwka
1 godz.
Mus jabłkowy (na szarlotkę)
40 min
Tort bezowy z kremem budyniowym i sosem malinowym
4 godz. 40 min
Dżem truskawkowy (z cukrem żelującym 2:1)
1 godz.
Placki z mąki ryżowej z frużeliną wiśniową i koktajl z owoców leśnych
45 min
Pudding z tapioki z frużeliną truskawkową
45 min