Urządzenia i Akcesoria
Basilicumpesto
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 10 min
6 porties
Składniki
-
Parmezaanse kaas in stukken80 g
-
pijnboompitten30 g
-
teentje knoflook (opcjonalnie)1
-
verse basilicumbladeren80 g
-
extra vergine olijfolie150 g
-
zout½ tl
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 6 porties
Białko
34 g
Kalorie
7741 kJ /
1848 kcal
Tłuszcz
190 g
Błonnik
4.6 g
Węglowodany
7 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hollandaisesaus
15 min
Kruidenvinaigrette
Brak ocen
Chai-theepoeder
15 min
Taart van pindakaas en chocolade
1 godz. 20 min
Verse zomerse loempia’s
30 min
Citroenslush met champagne
10 min
Hazelnootijs
Brak ocen
Venusschelpen op zeemanswijze
30 min
Salade van gehakte groenten
10 min
Tomatensaus
40 min
Appelmoes
20 min
Risotto met Parmezaanse kaas
30 min