Urządzenia i Akcesoria
Gluten-Free Pumpkin Streusel Bundt Cake
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 50 min
12 portions
Składniki
-
unsalted butter to grease
Gluten-Free Flour
-
oats, gluten-free4 oz
-
3 ½ oz brown rice flour, plus extra to dustwhite rice flour plus extra to dust3 ½ oz
-
tapioca flour1 ½ oz
Pecan Streusel
-
brown sugar2 oz
-
ground cinnamon1 tsp
-
cocoa powder1 tsp
-
1 oz walnut halveswhole pecans1 oz
-
unsalted butter chilled, cut into pieces2 oz
Cream Cheese Batter
-
cream cheese softened, cut into pieces16 oz
-
sugar4 oz
-
4 oz sour creamplain yogurt4 oz
-
large eggs2
-
tapioca flour1 ½ tsp
-
vanilla extract1 tsp
Pumpkin Batter
-
vegetable oil6 oz
-
sugar6 oz
-
brown sugar3 oz
-
large eggs3
-
canned pumpkin purée5 oz
-
baking soda1 ½ tsp
-
salt½ tsp
-
1 tsp homemade pumpkin spice mix, (see Tip)pumpkin spice1 tsp
-
confectioners sugar to dust
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portion
Sód
441.8 mg
Białko
8.7 g
Kalorie
2398.8 kJ /
573.3 kcal
Tłuszcz
36.5 g
Błonnik
2 g
Tłuszcz nasycony
12.1 g
Węglowodany
55.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Gluten Free Pancakes and Waffles
45 min
Date and Nut Balls
20 min
Cranberry Almond Cookies
1 godz. 20 min
Gluten-Free Peach Upside Down Cake
1 godz. 5 min
Pumpkin Pie
5 godz.
Pecan Pie Tarts
2 godz. 25 min
Pumpkin Cheesecake
6 godz. 45 min
Chocolate Zucchini Mini Loaves
1 godz. 40 min
Zucchini Cupcakes with Cream Cheese Frosting
1 godz. 20 min
Zucchini and Almond Pulp Bread
2 godz. 30 min
Pumpkin Pancakes with Praline Maple Syrup
35 min
Banana Bread Maui
1 godz.