Urządzenia i Akcesoria
Mango-Creme mit Raffaello® -Crunch
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Sahne zum Schlagen, 30-40 % Fett, kühlschrankkalt200 g
-
Mango in Stücken400 g
-
Zucker60 g
-
Zitronensaft20 g
-
Vanille-Saucenpulver ohne Kochen (39 g)1 Pck.
-
Quark, 20% Fett500 g
-
Milch30 g
-
Kokos-Mandel-Pralinen (z. B. Raffaello®)200 g
-
Kokosraspeln (opcjonalnie) geröstet2 EL
-
Kokos-Mandel-Pralinen z. B. Raffaello30 g
-
Pistazien, gehackt (opcjonalnie)2 EL
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Sód
418 mg
Białko
18 g
Kalorie
2486 kJ /
594 kcal
Tłuszcz
45 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
27 g
Węglowodany
29 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 4/2022
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Brombeer-Raffaello®-Trifle
45 min
Banoffee-Schoko-Dessert
1 godz. 15 min
Pfirsich-Passionsfrucht-Törtchen
3 godz. 30 min
Blitz-Erdbeer-Schokodessert
10 min
Erdbeer-Kokos-Dessert mit Haferkeksen
20 min
Zwetschgen-Trifle
4 godz.
Zitronen-Cheesecake-Creme
15 min
Himbeer-Tiramisu mit weißer Schokolade
3 godz. 15 min
Damencreme
5 godz. 20 min
Weiße Schoko-Creme mit Himbeersauce
50 min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 godz.
Bananensplit-Dessert
20 min