Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Schokoladen-Boden
- 140 g weiße Schokolade, in Stücken
- 20 g Kokosfett
- 60 g Cornflakes
Füllung und Fertigstellung
- 250 g Mascarpone
- 150 g Pfirsich-Maracuja-Joghurt
- 80 g Zucker
- 20 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 1 Pck. Tortenguss, weiß
-
4
Passionsfrüchte (ca. 100 g Fruchtfleisch)
lub 4 Maracujas (ca. 100 g Fruchtfleisch) - 120 g Orangensaft
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 909 kJ / 217 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 132 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10 godz.
Melonenkuchen
3h
Weiße Trüffeltarte
3h 30min
Brombeertarte
3h 30min
Zitronen-Mango-Schnitten
6h 30min
Erdbeer-Streusel-Taler
2 Std. 20 Min
Holunderblüten-Torte
6 godz.
Frischkäsetorte mit Maracuja
3h 30min
Brownie-Blaubeer-Cheesecake
2h 30min
Himbeer-Tiramisu mit weißer Schokolade
3 godz. 15 min
Schokoladen-Panna-Cotta
4h 30min
Apfel-Amarettini-Kuchen mit Puddingsahne
2 Std.