Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Schokoladen-Boden
- 140 g weiße Schokolade, in Stücken
- 20 g Kokosfett
- 60 g Cornflakes
Füllung und Fertigstellung
- 250 g Mascarpone
- 150 g Pfirsich-Maracuja-Joghurt
- 80 g Zucker
- 20 g gebrauchsfertige Gelatine (z. B. Gelatine fix oder Sofort Gelatine)
- 1 Pck. Tortenguss, weiß
-
4
Passionsfrüchte (ca. 100 g Fruchtfleisch)
lub 4 Maracujas (ca. 100 g Fruchtfleisch) - 120 g Orangensaft
- Wartości odżywcze
- na 1 Stück
- Kalorie
- 909 kJ / 217 kcal
- Białko
- 5 g
- Węglowodany
- 21 g
- Tłuszcz
- 12 g
- Tłuszcz nasycony
- 7 g
- Błonnik
- 0.8 g
- Sód
- 132 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Schoko-Erdnuss-Cheesecakes
5h 30min
Zitronen-Mango-Schnitten
6u. 30min
Heidelbeer-Trüffel-Becher
2 godz.
Spekulatius-Zimt-Dessert
20min
Strawberry-Cheesecake-Parfait
8 Std. 45 Min
Erdbeer-Eierlikör-Torte
5u.
Mango-Maracuja-Naked-Cake
3 godz. 30 min
Nougat-Schoko-Mousse mit Himbeeren
1h 20min
Zwetschgen-Trifle
4 Std.
Aprikosen-Cheesecake
7 godz.
Himbeer-Tiramisu mit weißer Schokolade
3h 15 min
Himbeer-Mohn-Tiramisu
1h