Urządzenia i Akcesoria
Rote Grütze Deluxe
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 30 min
3 Schraubgläser
Składniki
-
rote Beeren, gemischt, frisch900 g
-
Traubensaft350 g
-
Pernod20 g
-
Vanilleschote Mark ausgekratzt1
-
Speisestärke35 g
-
Zucker80 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 Schraubglas
Sód
11 mg
Białko
4 g
Kalorie
1519 kJ /
362 kcal
Tłuszcz
1 g
Błonnik
10.3 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
72 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
THERMOMIX® Magazin 3/2022
41 Przepisów
Niemcy
Niemcy
Może spodoba Ci się również...
Birnenkompott
2 godz. 35 min
Pflaumenmus aus dem Backofen
4 godz.
Pflaumenkompott
20 min
Stachelbeer-Rahm-Kuchen
10 godz.
Sahne-Grießpudding mit Roter Grütze
15 min
Wackelpudding mit Vanillesauce
16 godz. 35 min
Rote Grütze
30 min
Kirsch-Grütze
20 min
Stachelbeer-Schichtdessert
2 godz.
Erdbeer-Heidelbeer-Grütze mit Holundersauce
4 godz.
Stachelbeer-Baiser
1 godz. 10 min
Gewürz-Birnenkompott mit Schokomousse und Sahne
2 godz. 40 min