Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roastbeef
- 100 gramů mrkve (1 kus), na kousky (3-4 cm)
- 50 gramů řapíkatého celeru (1 řapík), na kousky (3-4 cm)
- 100 gramů cibule na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 60 gramů suchého bílého vína
- 500 gramů vody
-
1
čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostku zeleninového bujónu - 1 špetku mořské soli
- 1 špetku mletého černého pepře
- 400 gramů hovězí plece, svázané provázkem do čtverce
Hořčicová omáčka
- 30 gramů másla pokojové teploty
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 1 polévkovou lžíci hladké mouky
- 2 čajové lžičky hrubozrnné hořčice
- 70 gramů mléka
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2986 kJ / 711 kcal
- Białko
- 70.5 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 9.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2h 20min
Krém z bílé čokolády s balzamikovými jahodami
2u. 25min
Plněné nové brambory s rozmarýnem
1 Std. 5 Min
Rýžová zmrzlina s mandlovým likérem a jahodami
Brak ocen
Chřest se šunkou, holandskou omáčkou a bramborami
1óra
Kachní prsa s pomerančovo-zázvorovou omáčkou, bramborovou kaší a zelenými fazolkami
1h 10min
Kuřecí rolky s jablky, batáty a kari omáčkou
1h 25min
Jemná kuřecí prsa à la sous-vide
1h 35min
Pletence s vlašskými ořechy a slaninou
2h 20min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30 Min
Vepřová panenka ve slanině s barbecue máslem
1 godz. 45 min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2h 20min