Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Roastbeef
- 100 gramů mrkve (1 kus), na kousky (3-4 cm)
- 50 gramů řapíkatého celeru (1 řapík), na kousky (3-4 cm)
- 100 gramů cibule na čtvrtky
- 1 stroužek česneku
- 20 gramů extra panenského olivového oleje
- 60 gramů suchého bílého vína
- 500 gramů vody
-
1
čajovou lžičku zeleninové dochucovací pasty
lub 1 kostku zeleninového bujónu - 1 špetku mořské soli
- 1 špetku mletého černého pepře
- 400 gramů hovězí plece, svázané provázkem do čtverce
Hořčicová omáčka
- 30 gramů másla pokojové teploty
- 1 špetka soli
- 1 špetka pepře, černého, čerstvě umletého
- 1 polévkovou lžíci hladké mouky
- 2 čajové lžičky hrubozrnné hořčice
- 70 gramů mléka
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2986 kJ / 711 kcal
- Białko
- 70.5 g
- Węglowodany
- 22 g
- Tłuszcz
- 36 g
- Błonnik
- 9.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Hovězí Stroganoff
1hod.
Vepřová panenka s omáčkou z červeného vína
45 min
Holandská omáčka
15 min
Telecí maso v omáčce s barevným pepřem
30min
Sous-vide krvavý steak s omáčkou béarnaise
2 godz. 20 min
Kachní prsa s pomerančovým zabaglione
2 godz. 20 min
Béarnská omáčka
20min
Špagety Carbonara
40min
Marinované krevety
1hod. 10min
Vepřová panenka s celerovým pyré a kaparovo-citrónovou omáčkou
40min
Vepřová panenka s višňovou omáčkou
1h 30 min
Sous-vide hrušky se skořicovou omáčkou
2 godz. 5 min