Urządzenia i Akcesoria
Ravioli-lasagne med salat
Przygotowanie 40 min
Czas całkowity 45 min
4 porsjoner
Składniki
-
vann til koking av ravioli
-
havsalt pluss 2 klyper2 ts
-
cheddarost delt i biter (2 cm)100 g
-
mozzarella delt i biter (2 cm)100 g
-
balsamico½ ss
-
"extra virgin" olivenolje50 g
-
malt svart pepper pluss ¼ ts2 klyper
-
hvitløksfedd3
-
løk delt i fire100 g
-
kjøttdeig av storfe, mager (5% fat), delt i biter400 g
-
hakket tomat, på boks400 g
-
blandete urter, tørket1 ts
-
finkornet sukker1 ts
-
ravioli med ostefyll, fersk500 g
-
spinatblader, frosne (frossen vekt), tint og væsken presset ut400 g
-
ruccola, blader150 g
-
rødløk liten (ca. 25 g), i tynne skiver½
-
parmesanost til riving
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porsjon
Sód
1310 mg
Białko
51 g
Kalorie
3241 kJ /
776 kcal
Tłuszcz
43 g
Tłuszcz nasycony
18 g
Węglowodany
42 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Kylling Penne med safran
Brak ocen
Makaronigrateng med flaskegresskar
Brak ocen
Kylling-tagliatelle med pesto
Brak ocen
Biff kjøttboller med spaghetti og oliven
Brak ocen
Pasta med tomat og aubergine
45 min
Kremet ertepasta
Brak ocen
Rekelinguine med krabbe
Brak ocen
Squashpasta med røkt laks
Brak ocen
Ravioli med reke og asparges basilikum
Brak ocen
Pilaf med blandet korn og rødbeter
Brak ocen
Vegetarlasagne
Brak ocen
Makaronigrateng
Brak ocen