Urządzenia i Akcesoria
回锅肉/杂粮米饭/盐水河虾/凉拌莴笋金针菇
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 40 min
3 人份
Składniki
-
生抽30 克
-
香醋10 克
-
麻油10 克
-
料酒60 克
-
盐5 克
-
姜4 片
-
葱 切段2 根
-
金针菇150 克
-
莴笋 切丝200 克
-
新鲜的虾 选择河虾400 克
-
水1200 克
-
米 洗净沥干200 克
-
糙米 洗净沥干100 克
-
菜籽油10 克
-
蒜头5 瓣
-
五花肉 切片300 克
-
老抽5 克
-
糖1 小撮
-
豆瓣酱20 克
-
包菜 切小片,洗净沥干100 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1938.4 mg
Białko
39.3 g
Kalorie
3622.7 kJ /
866.7 kcal
Tłuszcz
38 g
Błonnik
4.1 g
Tłuszcz nasycony
11.7 g
Węglowodany
90.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美善品善厨
40 Przepisów
Chiny
Chiny