![Chutney di cocco (di Lorenzo Biagiarelli) Chutney di cocco (di Lorenzo Biagiarelli)](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/20a399fc-6c99-4b09-bafd-cd4eba074140/Derivates/b41b00f6-6073-45fd-be1a-3a91bce58f75.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 300 g di cocco fresco tritato
- 80 g di anacardi non salati
- 1 peperoncino verde fresco
- 1 cucchiaino di cumino in polvere
- 1 cucchiaino raso di semi di coriandolo
- 3 - 5 g di foglie di coriandolo, fresche
- 35 g di zenzero, radice fresca, pelata e a pezzi
- ½ limone, preferibilmente biologico, il succo spremuto
- 1 pizzico di sale
- 300 g di acqua
- 50 g di olio di semi di arachidi
- 1 cucchiaino di foglie di curry fresche
- 1 pizzico di peperoncino piccante in polvere
- 1 pizzico di semi di cumino
- 1 pizzico di semi di coriandolo
- 1 cucchiaino di semi di senape
- Wartości odżywcze
- na 1 porzione
- Kalorie
- 1114.3 kJ / 266.3 kcal
- Białko
- 2.2 g
- Węglowodany
- 4.2 g
- Tłuszcz
- 26.9 g
- Błonnik
- 0.3 g
- Sód
- 207.6 mg
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Scalogno brunito (350 g)
25min
Mele con zabaione al sidro
40min
Succo di mango
2h 10min
Pollo in crema al limone e pastinaca
1óra 50p
Pancia di maiale dorata
15min
Éclair con crema pasticcera e caramello
1h 10min
Profiterole bianco
3 Std. 15 Min
Éclair alla crema di limone
4 Std.
Croccante alle mandorle
1h 30min
Bibita ACE (TM6)
6min
Limonata fresca (TM6)
5min
Succo di frutta (TM6)
10min