Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
TM6 TM5 TM31

Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream

3.3 (105 ocen)

Składniki

  • 425 g salted butter, softened, cut into pieces (1.5 cm - see Tips)
  • 6 egg whites, room temperature (approx. 200 g)
  • 250 g caster sugar
  • 1 tsp natural vanilla extract
  • ½ tsp vanilla bean paste

Wartości odżywcze
na 800 g
Kalorie
17218.3 kJ / 4115.3 kcal
Białko
21.1 g
Węglowodany
252.3 g
Tłuszcz
345 g
Tłuszcz nasycony
218.5 g
Błonnik
0 g
Sód
2998.8 mg

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy