Urządzenia i Akcesoria
Magnolia Kitchen signature chocolate cake with dark chocolate ganache
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 28 godz. 15 min
18 slices
Składniki
Dark chocolate ganache
-
pouring (whipping) cream150 g
-
dark chocolate (50% cocoa) cut into pieces600 g
Chocolate cake
-
salted butter softened, cut into pieces, plus extra to grease185 g
-
plain flour275 g
-
brown sugar450 g
-
Dutch cocoa powder90 g
-
bicarbonate of soda2 tsp
-
warm water280 g
-
canola oil90 g
-
instant coffee (see Tips)1 ½ tsp
-
eggs3
-
natural vanilla extract1 ½ tsp
-
buttermilk195 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 slice
Sód
273.2 mg
Białko
7 g
Kalorie
2207.5 kJ /
525.6 kcal
Tłuszcz
33.2 g
Błonnik
2.1 g
Tłuszcz nasycony
17.6 g
Węglowodany
51.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Magnolia Kitchen red velvet cakes with vanilla cream cheese icing
1 godz. 15 min
Chocolate butter cream
10 min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 min
Decadent dark chocolate brownies
1 godz. 30 min
Chocolate ganache
20 min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4 godz. 30 min
Buttercream icing
5 min
Basic chocolate cupcakes
40 min
Only the best chocolate chip cookies ever
25 min
Basic vanilla cupcakes
35 min
Cream cheese frosting
5 min
Better banana cake
45 min