Urządzenia i Akcesoria
Koud gebraad met courgette en muntsaus
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz.
4 porties
Składniki
-
1 el gedroogde gemengde kruidenverse gemengde kruiden (bv. basilicum, salie, rozemarijn)6 takjes
-
teentje knoflook1
-
zout2 ½ tl
-
zwarte peperkorrels½ tl
-
rundvlees bovenzijde700 g
-
water500 g
-
sjalot gehalveerd1
-
ansjovisfilet, in olie1
-
kappertjes op azijn (opcjonalnie)1 tl
-
olijfolie30 g
-
courgettes in stukken (2-3 cm)600 g
-
vers gemalen peper1 snuifje
-
verse muntblaadjes6
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 portie
Sód
1109 mg
Białko
40.5 g
Kalorie
1401.8 kJ /
335 kcal
Tłuszcz
16.5 g
Błonnik
2.3 g
Tłuszcz nasycony
4.8 g
Węglowodany
8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Hongaarse champignonsoep
30 min
Pulled Pork
Brak ocen
Linzengebraad met zoete aardappel-en knolselderpuree en broccoli
1 godz.
Vegan empanadas met paprika-champignon vulling
1 godz. 20 min
Gochujang zeevruchtenrisotto
1 godz.
Zonnige groentetaart
Brak ocen
Hartige taart met tonijn, eieren en kappertjes
1 godz.
Mexicaanse rozemarijnpunch
10 min
Asperges en prosciutto cannoli
Brak ocen
Quiche met kip en peer
2 godz. 40 min
Hartige taart met savooiekool
1 godz. 30 min
Griekse Broccoli met Rucola Salade Pesto en Geroosterde Citroen
30 min