
Urządzenia i Akcesoria
Caramel and Vanilla Pie
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 3 godz.
12 portions
Składniki
Caramel Sauce
-
sugar9 oz
-
heavy whipping cream divided7 ½ oz
-
water divided36 oz
-
lemon juice1 tsp
-
unsalted butter cold, in one cube (approx. 1 in. x 1 in.)1 oz
-
vinegar1 tbsp
Tart Base
-
all-purpose flour plus extra to dust9 oz
-
unsalted butter chilled, cut into pieces5 oz
-
sugar3 ½ oz
-
large egg1
Vanilla Whipped Cream
-
sugar1 ½ oz
-
vanilla bean pod seeds only1
-
heavy whipping cream chilled10 ½ oz
Wartości odżywcze na 1 portion
Kalorie
446 kcal /
1869 kJ
Białko
4 g
Tłuszcz
26 g
Węglowodany
50 g
Błonnik
0.8 g
Tłuszcz nasycony
15 g
Sód
22 mg