Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Fondant
- 4 oz mini marshmallows
- 1 lime, zest only, no white pith, plus 1 tbsp juice
- 8 oz confectioners sugar
- salt, to taste
- food coloring, desired color
- 35 oz water
Brittle
- 1 oz unsalted butter, cold, in 1 cube (approx. 1 in. x 1 in. x 1 in.)
- 9 oz brown sugar
- 37 ½ oz water, divided
- 1 tsp lemon juice
Cookie Dough
- 4 oz unsalted butter, in pieces
- 4 oz confectioners sugar, plus extra to dust
- 9 ½ oz all-purpose flour
- ¼ tsp sea salt
- ½ tsp almond extract
- 1 tsp vanilla extract
- 1 large egg
- 1 tsp lemon juice
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 356 kJ / 85 kcal
- Białko
- 1 g
- Węglowodany
- 16 g
- Tłuszcz
- 2 g
- Tłuszcz nasycony
- 1 g
- Błonnik
- 0 g
- Sód
- 21 mg
Alternatywne przepisy
Maple Caramel Dip
30 min
Devil's Food Cake
1h 20 min
Guava Paste Cookies (Metric)
45 Min
Black Velvet Halloween Cake
1h
Cake Pops
2 Std.
Classic Yellow Cake
1 godz. 30 min
Chocolate Fudge Cake
2 Std.
Chocolate Cake Pops
4hod. 50min
Vanilla Cupcakes
1h 10 min
Sugar Cookies
1 godz. 30 min
Rainbow Fruit Tart
1h 40 min
Magnolia Kitchen Swiss meringue buttercream
45 Min