Urządzenia i Akcesoria
Coconut and Raspberry Cupcakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 pieces
Składniki
Custard
-
whole milk14 oz
-
egg yolks from large eggs2
-
sugar2 oz
-
corn starch1 oz
-
vanilla bean seeds only½
-
salt1 pinch
Cupcakes
-
large eggs2
-
sugar5 oz
-
unsalted butter room temperature, in pieces3 oz
-
coconut milk4 oz
-
cake flour8 ½ oz
-
shredded coconut, unsweetened2 oz
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
-
raspberries12
Frosting
-
unsalted butter room temperature, diced (1 in.)7 oz
-
raspberries12
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
1800 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Peanut Butter and Jam Muffins
30 min
Lemon Poppy Seed Loaf
1 godz. 10 min
Massachusetts Boston Cream Pie
2 godz.
Chocolate Hazelnut Calzone with Bananas
1 godz. 20 min
Spider Web Cupcakes
1 godz. 5 min
Birthday Cake
2 godz.
White Chocolate and Almond Brownies
1 godz.
Chocolate Decadence Muffins
1 godz.
Rainbow Cake
2 godz. 10 min
Chocolate Fudge Cake
2 godz.
Coconut Balls
30 min
Chocolate Chip Cookie Bundt Cake
1 godz. 45 min