![Coconut and Raspberry Cupcakes Coconut and Raspberry Cupcakes](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/9097FB8C-811E-44FC-850A-348B89A27BAF/Derivates/04F01751-11CE-4D61-A16A-304455E5622D.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Custard
- 14 oz whole milk
- 2 egg yolks, from large eggs
- 2 oz sugar
- 1 oz corn starch
- ½ vanilla bean, seeds only
- 1 pinch salt
Cupcakes
- 2 large eggs
- 5 oz sugar
- 3 oz unsalted butter, room temperature, in pieces
- 4 oz coconut milk
- 8 ½ oz cake flour
- 2 oz shredded coconut, unsweetened
- 2 tsp baking powder
- 1 pinch salt
- 12 raspberries
Frosting
- 7 oz unsalted butter, room temperature, diced (1 in.)
- 12 raspberries
- Wartości odżywcze
- na 1 piece
- Kalorie
- 1800 kJ / 431 kcal
- Białko
- 6 g
- Węglowodany
- 37 g
- Tłuszcz
- 29 g
- Błonnik
- 2 g
Alternatywne przepisy
Gerbeaud Cakes
1 Std. 20 Min
Fruit Galettes (Paul)
1h 25min
Hazelnut Snow Clouds
40 min
Coconut Cookies
1h 10min
Chocolate Swirl Buns
2h 50min
Chocolate Beet Cake
1 Std. 20 Min
Honey and Oat Grahams
35min
Strawberry Lemonade Cupcakes
35min
Banana Walnut Muffins
35min
Tres Leches Cupcakes
45 min
Orange Sugar Cookies
55 min
Chocolate Fudge Cake
2 godz.