Urządzenia i Akcesoria
Coconut and Raspberry Cupcakes
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 1 godz. 40 min
12 pieces
Składniki
Custard
-
whole milk14 oz
-
egg yolks from large eggs2
-
sugar2 oz
-
corn starch1 oz
-
vanilla bean seeds only½
-
salt1 pinch
Cupcakes
-
large eggs2
-
sugar5 oz
-
unsalted butter room temperature, in pieces3 oz
-
coconut milk4 oz
-
cake flour8 ½ oz
-
shredded coconut, unsweetened2 oz
-
baking powder2 tsp
-
salt1 pinch
-
raspberries12
Frosting
-
unsalted butter room temperature, diced (1 in.)7 oz
-
raspberries12
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 piece
Białko
6 g
Kalorie
1800 kJ /
431 kcal
Tłuszcz
29 g
Błonnik
2 g
Węglowodany
37 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Banana Bread
1 godz. 50 min
Chocolate Chip Cookies
50 min
Chocolate Chip Muffins
1 godz.
Bee Sheet Cake with Frosting
1 godz. 25 min
Simnel Cake
4 godz. 20 min
Breakfast Cereal
5 min
Coconut Squares
40 min
Red, White and Blueberry Ice Cream Cake
48 godz.
Apple Pancakes
2 godz.
Teddy Bear Burgers
2 godz.
Brownies
50 min
Carrot Cake with Cream Cheese Frosting
2 godz.