![Country Peach and Custard Pie Country Peach and Custard Pie](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/DA74D2F4-03D6-4667-B9CA-ACF35D79A4EB/Derivates/A16A6934-F97E-4AE4-B5DD-6727A4934D78.jpg)
Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
Pie Crust
-
1
homemade pie crust, chilled (9 in.)
lub 1 pie crust, store bought, chilled (9 in.)
Filling
- 15 oz peaches, sliced (½ in.), (approx. 4 peaches)
-
decorative sugar, to sprinkle
lub turbinado sugar, to sprinkle - 10 oz heavy whipping cream
- 5 oz sugar
- 2 large eggs
- 1 oz corn starch (approx. 4 tbsp)
- 1 tsp vanilla extract
- 2 oz unsalted butter, cut into pieces
- ¼ tsp salt
- ¼ tsp ground cinnamon
- Wartości odżywcze
- na 1 portions
- Kalorie
- 1761 kJ / 421 kcal
- Białko
- 4 g
- Węglowodany
- 42 g
- Tłuszcz
- 27 g
- Błonnik
- 1 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Blueberry Coffee Cake
1h
Quick Puff Pastry
1 Std. 20 Min
Fruit Galettes (Paul)
1h 25 min
Lime Yogurt Berry Mousse
24h 30min
Massachusetts Boston Cream Pie
2 Std.
Strawberry Chiffon Pie
2 Std. 20 Min
Goat Cheese Rolls
2 Std.
Apple Pie
3 Std. 30 Min
Banana Nut Bundt Cake
1 Std. 30 Min
Apple Cinnamon Cake
1 Std. 45 Min
Blueberry Cobbler
1h
Whole Orange Bundt Cake
1h 25 min