Country Peach and Custard Pie
TM6 TM5

Country Peach and Custard Pie

4.6 (26 ocen)

Składniki

Pie Crust

  • 1 homemade pie crust, chilled (9 in.)
    lub 1 pie crust, store bought, chilled (9 in.)

Filling

  • 15 oz peaches, sliced (½ in.), (approx. 4 peaches)
  • decorative sugar, to sprinkle
    lub turbinado sugar, to sprinkle
  • 10 oz heavy whipping cream
  • 5 oz sugar
  • 2 large eggs
  • 1 oz corn starch (approx. 4 tbsp)
  • 1 tsp vanilla extract
  • 2 oz unsalted butter, cut into pieces
  • ¼ tsp salt
  • ¼ tsp ground cinnamon

Wartości odżywcze
na 1 portions
Kalorie
1761 kJ / 421 kcal
Białko
4 g
Węglowodany
42 g
Tłuszcz
27 g
Błonnik
1 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy