Urządzenia i Akcesoria
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 stuks
Składniki
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (opcjonalnie)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
384.3 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
2200.8 kJ /
526 kcal
Tłuszcz
30.8 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
44.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Tarte Tatin
2 godz.
Pâté in korst
10 godz.
Pizza met parmaham en walnoten
28 godz.
Op Yucataanse wijze in bananenbladeren gebakken vis met maïsrijst
Brak ocen
Vloeibare custard
Brak ocen
Siciliaanse Rijstballetjes (Arancini)
Brak ocen
Bearnaisesaus
20 min
Pasta met crème van pistache
30 min
Caramel vanille bourbon saus
Brak ocen
Tajine van lam met abrikozen en honing
1 godz. 30 min
Aalsterse Vlaai
1 godz.
Oosterse Pompoensoep met Reuzegarnalen en Kerrieschuim
Brak ocen