Urządzenia i Akcesoria
Pizza met pistache pesto, stracciatella kaas en mortadella
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 3 godz. 10 min
4 stuks
Składniki
Pizzadeeg
-
water120 g
-
verse gist5 g
-
suiker½ tl
-
extra vergine olijfolie om in te vetten
-
broodbloem200 g
-
zout1 tl
Pistache pesto
-
Parmezaanse kaas in stukken (2-3 cm)20 g
-
pistachenoten90 g
-
teentje knoflook (opcjonalnie)½
-
verse basilicumbladeren3
-
extra vergine olijfolie40 g
Topping
-
Stracciatella kaas (gemaakt van Italiaanse buffelmelk)80 g
-
mortadella in plakjes60 g
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 stuk
Sód
384.3 mg
Białko
19.5 g
Kalorie
2200.8 kJ /
526 kcal
Tłuszcz
30.8 g
Błonnik
3.8 g
Tłuszcz nasycony
7.8 g
Węglowodany
44.3 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Panettone-crémeux met Mandarijn, Passievrucht en Kokosmousse
Brak ocen
Popcorn-ijs
Brak ocen
Glutenvrije, Vegan Linzen Wraps
Brak ocen
Eiersalade in Krokante Paasnestjes
1 godz.
Reuben sandwich met gegrild rundvlees
Brak ocen
Spookachtige pizza
Brak ocen
Hollandaisesaus
15 min
Hamkroketten met snelle bechamelsaus
9 godz. 15 min
Choronsaus
20 min
Béarnaisesaus
Brak ocen
Pasta met Pecorino, Vijgen en Pancetta
25 min
Béchamelsaus
15 min