Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 120 gramů parmazánu, na kousky
- 20 gramů strouhanky
- 200 gramů cibule, napůl
- 3 stroužky česneku
- 50 gramů olivového oleje
- 400 gramů jehněčího mletého masa
- 400 gramů drcených rajčat, konzervovaných
- 200 gramů vody
- 100 gramů červeného vína
- 3 polévkové lžíce rajčatového protlaku
- 3 špetky mletého kmínu
- 1 polévková lžíce sušeného oregana
- 1 polévková lžíce mletého sušeného rozmarýnu
- ½ čajové lžičky mletého černého pepře
- 2 ½ čajové lžičky soli
- ¼ čajové lžičky mleté skořice
- 500 gramů salátových brambor, oloupaných, na plátky (5 mm)
- 400 gramů lilku, na plátky (1 cm)
- 500 gramů mléka
- 40 gramů másla
- 40 gramů hladké mouky
- 2 špetky mletého bílého pepře
- 2 špetky mletého muškátového oříšku
- 2 vejce
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 2304 kJ / 550 kcal
- Białko
- 30 g
- Węglowodany
- 32 g
- Tłuszcz
- 31 g
- Błonnik
- 4.2 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Bigos
1h 30min
Soljanka z DDR
1h 30min
Palak Paneer
45min
Karibské kari
45min
Pistáciové pesto se sušenou šunkou
20min
Panellets
11h 20min
Ravioly s náplní z kopřiv a ricotty
1h 30min
Středomořský zeleninový pekáč
50 Min
Cannelloni s mozzarellou a šunkou
1h 15min
Vitello tonato
2h
Bramborová hnízda s crème fraîche a uzeným lososem
2óra 40p
Hummus
5min