Urządzenia i Akcesoria
Avgolemono (řecká citrónová polévka)
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 35 min
4 porce
Składniki
-
1200 gramů vody
-
100 gramů dlouhozrnné rýže
-
2 čajové lžičky zeleninové dochucovací pasty
-
2 vejce
-
3 polévkové lžíce citrónové šťávy
-
½ - 1 čajová lžička soli podle chuti
-
¼ čajové lžičky mletého černého pepře
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porci
Białko
6 g
Kalorie
559 kJ /
134 kcal
Tłuszcz
3 g
Błonnik
0.5 g
Węglowodany
20 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
V Řecku
10 Przepisów
Czechy
Czechy
Może spodoba Ci się również...
Sladké křehké těsto
1 godz. 50 min
Pâté z hub
1 godz. 25 min
Ančovičkové máslo
4 godz. 20 min
Arašídová polévka
40 min
Vánoční chlebíček se sušeným ovocem a ořechy
3 godz. 10 min
Bílá zelná polévka se šťouchanými brambory
40 min
Arašídové krekry
35 min
Mladá mrkev s ořechovým pestem a rozinkami
22 min
Omáčka Mornay
15 min
Celerovo-bramborová polévka s bylinkovými knedlíčky
1 godz. 10 min
Celerová polévka se zakysanou smetanou
25 min
Drožďová polévka s pórkem
40 min