Poziom trudności
Większość naszych przepisów jest łatwa do wykonania. Te wymagające więcej czasu i zdolności oznaczone są jako średnie lub zaawansowane.
Czas przygotowania
Tyle czasu zajmie przygotowanie posiłku.
Czas całkowity
To czas konieczny na przygotowanie posiłku od początku do końca: marynowanie, pieczenie, stygnięcie itp.
Liczba porcji
Na tyle porcji wystarcza ten przepis.
Składniki
- 100 gramů třtinového cukru
- 30 gramů lískových ořechů
- 1 citrón, chemicky neošetřený, jen tence oloupaná kůra, bez bílé části
- 150 gramů špaldové mouky, plus navíc na vysypání fromy
- 120 gramů hladké mouky
- 100 gramů másla, změklého, na kousky, plus navíc na vymazání formy
- 1 vejce
- 1 sáček kypřicího prášku do pečiva
- 350 gramů džemu z červeného bobulového ovoce
- 1 polévková lžíce moučkového cukru (opcjonalnie)
- 1 polévková lžíce sušených brusinek (opcjonalnie)
- Wartości odżywcze
- na 1 porci
- Kalorie
- 1724 kJ / 412 kcal
- Białko
- 6.1 g
- Węglowodany
- 63.4 g
- Tłuszcz
- 14.9 g
- Błonnik
- 3.3 g
W kolekcjach
Alternatywne przepisy
Třený ovocný koláč
50 Min
Švestkový koláč
1h 40min
Jablečná buchta
55min
Jablečný koláč s drobenkou z těsta
3h
Cuketový koláč s vlašskými ořechy a datlemi
1h 55min
Drobenkový koláč z celozrnné mouky s jablky
1h 10min
Tvarožník
1h 30min
Drobenkový koláč s ricottou a pomerančovou kůrou
1h
Drobenkový koláč s čokoládovo-oříškovou pomazánkou
45min
Rebarborovo-jahodový koláč
1h
Špaldový koláč s rebarborou a zázvorem
1 Std. 20 Min
Drobenkový koláč s meruňkovým džemem (bez laktózy)
1h