泰式香茅辣椒腌酱

泰式香茅辣椒腌酱

5.0 1 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 瓶

Składniki

  • 新鲜香茅 去皮,切1厘米段
    2 根
  • 新鲜茉莉椒 切块
    1 根
  • 蒜头
    3 瓣
  • 去皮,切片(每片2毫米)
    30 克
  • 红糖
    10 克
  • 鱼露
    10 克
  • 味醂
    15 克
  • 橄榄油
    15 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 瓶

Sód 860 mg
Białko 2.1 g
Kalorie 1018 kJ / 244 kcal
Tłuszcz 15 g
Błonnik 0.9 g
Tłuszcz nasycony 2.2 g
Węglowodany 21 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...