Urządzenia i Akcesoria
泰式香茅辣椒腌酱
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 min
1 瓶
Składniki
-
新鲜香茅 去皮,切1厘米段2 根
-
新鲜茉莉椒 切块1 根
-
蒜头3 瓣
-
姜 去皮,切片(每片2毫米)30 克
-
红糖10 克
-
鱼露10 克
-
味醂15 克
-
橄榄油15 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 瓶
Sód
860 mg
Białko
2.1 g
Kalorie
1018 kJ /
244 kcal
Tłuszcz
15 g
Błonnik
0.9 g
Tłuszcz nasycony
2.2 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味酱料在家做
15 Przepisów
Chiny
Chiny