Urządzenia i Akcesoria
Ponche de fruta com rum jamaicano
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 15 min
4 copos
Składniki
-
ananás cortado em pedaços250 g
-
sumo de laranja250 g
-
rum branco60 - 120 g
-
rum de coco30 - 60 g
-
sumo de lima30 g
-
xarope de grenadina30 g
-
cubos de gelo100 g
-
lima cortada em rodelas (3 mm aprox.)1
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 copo
Sód
3.8 mg
Białko
0.8 g
Kalorie
649.5 kJ /
155.3 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
1 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
26.5 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Momentos de partilha
9 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Sumo de cenoura, laranja e gengibre
15 min
Arroz integral
55 min
Pão com caril de frango nyonya
2 godz. 45 min
Mousse de cupuaçu
Brak ocen
Arroz com pinhão
40 min
Smoothie de morango e manga
5 min
Sopa de Queijo
Brak ocen
Sorvete de kiwi
8 godz.
Bloody Mary
5 min
Castanhas glaceadas (marrons glacés)
72 godz.
Mini cheesecakes com manga
2 godz. 35 min
Canja com limão
1 godz.