Urządzenia i Akcesoria
Pão Italiano com biga
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz.
4 doses
Składniki
Biga
-
água90 g
-
fermento de padeiro fresco1 g
-
farinha tipo 65180 g
Massa
-
farinha tipo 65150 g
-
água150 g
-
fermento de padeiro fresco2 g
-
sal6 g
-
Azeite q.b. p/ untar
-
água fria300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
588.8 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
1256.3 kJ /
300.3 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
60.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Padaria doce e salgada
6 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Esparguete com berbigão
Brak ocen
Massa de pizza napoletana
24 godz.
Pão de forma
1 godz. 30 min
Pão caseiro
2 godz.
Pão doce
3 godz. 10 min
Iogurte de Castanha de Caju
12 godz. 10 min
Argolas de limão e canela
2 godz. 15 min
Trança
2 godz. 20 min
Mantecados (bolachas de manteiga andaluzes)
2 godz.
Pãezinhos enfarinhados
1 godz. 55 min
Pães de leite
1 godz. 35 min
Pão alemão
2 godz.