Urządzenia i Akcesoria
Pão Italiano com biga
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 24 godz.
4 doses
Składniki
Biga
-
água90 g
-
fermento de padeiro fresco1 g
-
farinha tipo 65180 g
Massa
-
farinha tipo 65150 g
-
água150 g
-
fermento de padeiro fresco2 g
-
sal6 g
-
Azeite q.b. p/ untar
-
água fria300 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 dose
Sód
588.8 mg
Białko
10.2 g
Kalorie
1256.3 kJ /
300.3 kcal
Tłuszcz
1.5 g
Błonnik
2.2 g
Tłuszcz nasycony
0.2 g
Węglowodany
60.1 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
Padaria doce e salgada
6 Przepisów
Portugalia
Portugalia
Może spodoba Ci się również...
Suco energia
5min
Brioche
3h
Pão pita
1h 10min
Panetone de Frutas
7h 30min
Pão doce
3h 10min
Pá de borrego recheada com anchovas e alcaparras
Pas d’évaluation
Biscotti de chocolate
Pas d’évaluation
Beignets de fruta
30min
Broa de milho com chouriço
2h 20min
Pão tibetano “Balep korkun”
1h 30min
Panettone
3h 30min
Coxinhas de frango
1h 30min