Urządzenia i Akcesoria
Griechische Fleisch-Bällchen (Köfte)
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 1 godz. 30 min
8 Portionen
Składniki
-
Zwiebeln halbiert140 g
-
Kartoffeln in Stücken700 g
-
Eier3
-
Olivenöl2 EL
-
Essig1 EL
-
Peterli, frisch abgezupft1 Bund
-
Salz1 TL
-
Pfeffer, gemahlen1 Prise
-
Minze, getrocknet (opcjonalnie)1 TL
-
Paniermehl50 g
-
Hackfleisch, gemischt1000 g
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 Portion
Białko
30 g
Kalorie
1396 kJ /
334 kcal
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
21 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiMoże spodoba Ci się również...
Trutenburger
1 godz. 25 min
Gulaschsuppe
1 godz. 15 min
Mojito
5 min
Poulet in Peperonisauce mit Zucchetti-Feta-Couscous
55 min
Pierogi mit Rindfleisch-Füllung
1 godz.
Gefülltes Curry-Poulet-Brot
2 godz. 45 min
Lammragout
50 min
Gelber Reis mit Poulet
40 min
Portugiesische Crème brûlée
25 min
Tres Leches
2 godz.
Gebratenes Poulet auf Most-Gemüse
2 godz.
Schweinsnierstück mit Katoffelstock
1 godz. 30 min