
Urządzenia i Akcesoria
Batoniki sernikowo-jeżynowe
Przygotowanie 30 min
Czas całkowity 8 godz. 30 min
24 porcje
Składniki
Sos jeżynowy
-
300 g jeżyn, świeżych
-
30 g syropu z agawy
Spód ciasteczkowy
-
350 g ciastek owsianych
-
80 g masła pokrojonego na kawałki
Masa serowa
-
150 g jeżyn, świeżych
-
750 g serka kremowego śmietankowego, podzielonego na kawałki
-
200 g jogurtu typu greckiego
-
160 g cukru
-
1 łyżeczka cukru waniliowego, wykonanego w TM
-
4 jajka
-
25 g skrobi ziemniaczanej
-
1 łyżka skórki otartej z cytryny ekologicznej, bez białych błonek
Wartości odżywcze na 1 porcję
Kalorie
220 kcal /
923 kJ
Białko
5 g
Tłuszcz
13 g
Węglowodany
21 g
Błonnik
0.7 g
Tłuszcz nasycony
7 g
Sód
83 mg
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

NEWSLETTER
6 Przepisów
Polska
Polska