Urządzenia i Akcesoria
Mus z gruszki i jabłka (od 7. miesiąca życia)
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 20 min
1 porcja
Składniki
-
70 g jabłka obranego, bez gniazd nasiennych, pokrojonego na kawałki
-
100 g gruszki obranej, bez gniazd nasiennych, pokrojonej na kawałki
-
100 g atestowanej wody dla niemowląt
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 porcję
Sód
3.4 mg
Białko
0.9 g
Kalorie
390 kJ /
93 kcal
Tłuszcz
0.5 g
Błonnik
3.5 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
22.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
DANIA DLA DZIECI II
10 Przepisów
Polska
Polska
Może spodoba Ci się również...
Purée z kalafiora i ziemniaka (od 7. miesiąca życia)
35 min
Purée z marchewki, ziemniaka i sałaty (od 6. miesiąca życia)
35 min
Kurczak z cukinią i warzywami (od 6. miesiąca życia)
35 min
Przecier z gruszką, jabłkiem i suszonymi morelami
25 min
Przecier z jabłkiem, malinami i awokado
25 min
Purée z marchewki (dla dzieci)
1 godz.
Purée ziemniaczane z marchewką i cukinią (dla dzieci)
35 min
Purée z cukinii (dla dzieci)
50 min
Przecier jabłkowo-gruszkowy z bananem
5 min
Mus jabłkowy z marchewką
15 min
Mus owocowy (dla dzieci)
15 min
Purée z pietruszki i jabłek (dla dzieci)
25 min