Urządzenia i Akcesoria
中东素丸子和石榴籽碗
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 人份
Składniki
-
干燥绿扁豆310 克
-
水 浸泡用
中东素丸子
-
洋葱 切块170 克
-
欧芹叶5 枝
-
新鲜香菜 仅叶子5 枝
-
孜然粉3 茶匙
-
摩洛哥混合香料 (见要诀)2 茶匙
-
盐1 茶匙
-
油 油炸用310 克
蔬菜
-
胡萝卜 切段(5厘米)200 克
-
310 克 卷心菜, ,去核,切片(5厘米)紫甘蓝菜 去核,切片(5厘米)310 克
-
水400 克
-
红薯 切丁(1厘米)310 克
-
西兰花, 切小朵310 克
酱汁和摆盘
-
原味酸奶200 克
-
蜂蜜2 茶匙
-
柠檬汁4 茶匙
-
盐⅛ 茶匙
-
白胡椒粉1 小撮
-
新鲜细香葱 切段5 根
-
新鲜嫩菠菜 上菜用110 克
-
欧芹叶, ,装饰用新鲜香菜 装饰用
-
石榴籽 (opcjonalnie)2 汤匙
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
833 mg
Białko
21 g
Kalorie
1644 kJ /
393 kcal
Tłuszcz
7 g
Błonnik
17 g
Tłuszcz nasycony
2 g
Węglowodany
69 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味能量碗
12 Przepisów
Chiny
Chiny