中东素丸子和石榴籽碗

中东素丸子和石榴籽碗

5.0 1 rating
Przygotowanie 20 min
Czas całkowity 2 godz. 35 min
4 人份

Składniki

  • 干燥绿扁豆
    310 克
  • 浸泡用
中东素丸子
  • 洋葱 切块
    170 克
  • 欧芹叶
    5 枝
  • 新鲜香菜 仅叶子
    5 枝
  • 孜然粉
    3 茶匙
  • 摩洛哥混合香料 (见要诀)
    2 茶匙
  • 1 茶匙
  • 油炸用
    310 克
蔬菜
  • 胡萝卜 切段(5厘米)
    200 克
  • 紫甘蓝菜 去核,切片(5厘米)
    310 克
    310 克 卷心菜, ,去核,切片(5厘米)
  • 400 克
  • 红薯 切丁(1厘米)
    310 克
  • 西兰花, 切小朵
    310 克
酱汁和摆盘
  • 原味酸奶
    200 克
  • 蜂蜜
    2 茶匙
  • 柠檬汁
    4 茶匙
  • ⅛ 茶匙
  • 白胡椒粉
    1 小撮
  • 新鲜细香葱 切段
    5 根
  • 新鲜嫩菠菜 上菜用
    110 克
  • 新鲜香菜 装饰用
    欧芹叶, ,装饰用
  • 石榴籽 (opcjonalnie)
    2 汤匙

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 833 mg
Białko 21 g
Kalorie 1644 kJ / 393 kcal
Tłuszcz 7 g
Błonnik 17 g
Tłuszcz nasycony 2 g
Węglowodany 69 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...