Urządzenia i Akcesoria
罗汉饭配扁豆沙拉和石榴
Przygotowanie 35 min
Czas całkowity 24 godz. 50 min
6 人份
Składniki
-
干燥绿扁豆300 克
-
水 浸泡用
煎扁豆沙拉
-
黄洋葱 切块150 克
-
新鲜意大利芹 只取叶子15 克
-
新鲜香菜 只取叶子15 克
-
孜然粉3 茶匙
-
摩洛哥混合香料 (见要诀)2 茶匙
-
盐1 茶匙
-
橄榄油 油炸用300 克
煮蔬菜
-
胡萝卜 切块200 克
-
卷心菜 切块300 克
-
水400 克
-
红薯 切丁(每个1厘米)300 克
-
西兰花 切小朵300 克
酸奶酱和摆盘
-
原味酸奶200 克
-
蜂蜜10 克
-
柠檬汁20 克
-
盐 调味用2 小撮
-
白胡椒粉 调味用2 小撮
-
新鲜细香葱 切块5 枝
-
石榴籽 (可省略)1 - 2 汤匙
-
新鲜嫩菠菜30 克
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
497.5 mg
Białko
19.1 g
Kalorie
1547.8 kJ /
368.5 kcal
Tłuszcz
9 g
Błonnik
14.3 g
Tłuszcz nasycony
1.9 g
Węglowodany
44.9 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味能量碗
12 Przepisów
Chiny
Chiny
Może spodoba Ci się również...
酱茄子
25 min
京葱炒黑木耳
30 min
青椒干豆腐
20 min
西芹腰果
20 min
鸡蛋辣椒蒸酱
40 min
炒五色蔬菜
20 min
番茄炖茄子
25 min
山药炒木耳
25 min
土豆炖大白菜
35 min
地三鲜
30 min
红烧萝卜
Brak ocen
芦笋、西兰花和蘑菇烩饭
Brak ocen