Urządzenia i Akcesoria
古斯米碗
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 30 min
4 人份
Składniki
古斯米和蒸蔬菜
-
古斯米(couscous)150 克
-
水450 克
-
蔬菜高汤酱 (见要诀)2 茶匙
-
红薯 切块(每块2厘米)200 克
-
西兰花 切小朵150 克
-
红菜头 去皮,切块(每块1厘米)100 克
制作芝麻酱和摆盘
-
芝麻酱100 克
-
麻油10 克
-
蜂蜜20 克
-
希腊酸奶150 克
-
柠檬汁20 克
-
孜然籽½ 茶匙
-
盐 调味用
-
黑胡椒粉 调味用
-
牛油果 切薄片(每片3毫米)1 个
-
苹果 切片(每片3毫米)1 个
-
罐装白色鹰嘴豆 清洗,沥干水分125 克
-
芝麻4 茶匙
-
新鲜意大利芹 只取叶子,切碎4 枝
-
青柠 一切四2 个
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
1315.3 mg
Białko
18.5 g
Kalorie
2414 kJ /
574.8 kcal
Tłuszcz
27 g
Błonnik
16.1 g
Tłuszcz nasycony
4.2 g
Węglowodany
56.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
美味能量碗
12 Przepisów
Chiny
Chiny