
Urządzenia i Akcesoria
Torta soffice alla ricotta e al cioccolato
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 55 min
12 fette
Składniki
-
di cioccolato a pezzi150 g
-
di ricotta fresca scolata dal siero300 g
-
di zucchero200 g
-
uova3
-
di farina tipo 00200 g
-
di lievito in polvere per dolci1 bustina
-
di cacao amaro in polvere2 cucchiai
-
di zucchero a velo1 - 2 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 fetta
Kalorie
261 kcal /
1092 kJ
Białko
7.2 g
Tłuszcz
9 g
Węglowodany
40.3 g
Błonnik
1.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Delizie al cioccolato
10 Przepisów
Włochy
Włochy