
Urządzenia i Akcesoria
Torta tenerina
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 porzioni
Składniki
-
di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi200 g
-
di burro morbido a pezzi100 g
-
uova gli albumi e i tuorli separati3
-
di zucchero200 g
-
di vaniglia in polvere1 bustina
-
di latte50 g
-
di farina75 g
-
di sale1 pizzico
-
di zucchero a velo1 - 2 cucchiai
-
di cacao in polvere1 - 2 cucchiai
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
320 kcal /
1339 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
39.1 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte di casa
60 Przepisów
Włochy
Włochy