
Urządzenia i Akcesoria
Torta tenerina
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 porzioni
Składniki
-
200 g di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
-
100 g di burro morbido a pezzi
-
3 uova gli albumi e i tuorli separati
-
200 g di zucchero
-
1 bustina di vaniglia in polvere
-
50 g di latte
-
75 g di farina
-
1 pizzico di sale
-
1 - 2 cucchiai di zucchero a velo
-
1 - 2 cucchiai di cacao in polvere
Wartości odżywcze na 1 porzione
Kalorie
320 kcal /
1339 kJ
Białko
4.8 g
Tłuszcz
17.1 g
Węglowodany
39.1 g
Błonnik
1.8 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w

Torte di casa
60 Przepisów
Włochy
Włochy