Torta tenerina

Torta tenerina

4.6 627 ocen
Przygotowanie 15 min
Czas całkowity 1 godz. 10 min
10 porzioni

Składniki

  • di cioccolato fondente (70% di cacao) a pezzi
    200 g
  • di burro morbido a pezzi
    100 g
  • uova gli albumi e i tuorli separati
    3
  • di zucchero
    200 g
  • di vaniglia in polvere
    1 bustina
  • di latte
    50 g
  • di farina
    75 g
  • di sale
    1 pizzico
  • di zucchero a velo
    1 - 2 cucchiai
  • di cacao in polvere
    1 - 2 cucchiai

Wartości odżywcze na 1 porzione

Kalorie 320 kcal / 1339 kJ
Białko 4.8 g
Tłuszcz 17.1 g
Węglowodany 39.1 g
Błonnik 1.8 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych dań czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Możesz także polubić...