陳皮百合紅豆湯

陳皮百合紅豆湯

4.6 5 rating
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 40 min
6 人份

Składniki

  • 紅豆 清洗後預先浸泡4小時以上或隔夜
    200 克
  • 1400 克
  • 陳皮
    1 片
  • 冰糖
    110 克
  • 乾燥蓮子 洗淨川燙後,以溫熱水浸泡1小時以上,去除蓮心
    40 克
  • 乾燥百合 洗淨川燙後,以溫熱水浸泡1小時以上
    40 克

Poziom trudności

łatwy


Wartości odżywcze na 1 人份

Sód 26.9 mg
Białko 9.2 g
Kalorie 931 kJ / 222.7 kcal
Tłuszcz 0.3 g
Błonnik 8.8 g
Tłuszcz nasycony 0 g
Węglowodany 47.4 g

Podoba Ci się nasza platforma?

Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!

Zarejestruj się i otrzymaj 30 dni bezpłatnego okresu próbnego, aby odkrywać świat Cookidoo® bez zobowiązań.

Bezpłatna rejestracja Więcej informacji


Może spodoba Ci się również...