Urządzenia i Akcesoria
陳皮百合紅豆湯
Przygotowanie 5 min
Czas całkowity 5 godz. 40 min
6 人份
Składniki
-
紅豆 清洗後預先浸泡4小時以上或隔夜200 克
-
水1400 克
-
陳皮1 片
-
冰糖110 克
-
乾燥蓮子 洗淨川燙後,以溫熱水浸泡1小時以上,去除蓮心40 克
-
乾燥百合 洗淨川燙後,以溫熱水浸泡1小時以上40 克
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Sód
26.9 mg
Białko
9.2 g
Kalorie
931 kJ /
222.7 kcal
Tłuszcz
0.3 g
Błonnik
8.8 g
Tłuszcz nasycony
0 g
Węglowodany
47.4 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
入秋養生
10 Przepisów
Tajwan
Tajwan