Urządzenia i Akcesoria
莧菜炒雙蛋
Przygotowanie 10 min
Czas całkowity 20 min
4 人份
Składniki
-
蒜頭15 克
-
油10 克
-
莧菜 (挑除粗梗,只取嫩葉),切段300 克
-
鹹蛋 切塊(約1.5 公分)1 顆
-
皮蛋 只取蛋白,切塊(約1.5公分)1 顆
-
鹽¼ 茶匙
-
水20 克
-
香油 少許
Poziom trudności
łatwy
Wartości odżywcze na 1 人份
Białko
7.09 g
Kalorie
575 kJ /
137 kcal
Tłuszcz
10.31 g
Błonnik
3.34 g
Węglowodany
5.18 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
台灣四季好味道
70 Przepisów
Tajwan
Tajwan