莧菜炒雙蛋
TM31 TM5 TM6

莧菜炒雙蛋

4.7 (10 ocen)

Składniki

  • 15 克 蒜頭
  • 10 克 油
  • 300 克 莧菜, (挑除粗梗,只取嫩葉),切段
  • 1 顆 鹹蛋, 切塊(約1.5 公分)
  • 1 顆 皮蛋, 只取蛋白,切塊(約1.5公分)
  • ¼ 茶匙 鹽
  • 20 克 水
  • 香油, 少許

Wartości odżywcze
na 1 人份
Kalorie
575 kJ / 137 kcal
Białko
7.09 g
Węglowodany
5.18 g
Tłuszcz
10.31 g
Błonnik
3.34 g

Wygląda smakowicie? Ten i ponad 80 000 innych przepisów czekają na Ciebie!

Bezpłatna rejestracja

Zamów 30-dniowy bezpłatny abonament Cookidoo® i uzyskaj dostęp do wszystkich przepisów. Bez zobowiązań.

Więcej informacji

Alternatywne przepisy