Urządzenia i Akcesoria
壽桃
Przygotowanie 1 godz.
Czas całkowity 2 godz. 35 min
8 個
Składniki
-
水 (含揉麵和蒸煮用)650 克
-
乾酵母粉½ 茶匙
-
中筋麵粉 多備一些撒粉用250 克
-
糖25 克
-
抹茶粉 (先與1.5茶匙水混勻)1 茶匙
-
奶油紅豆沙餡 (市售或自製),冷藏240 克
-
紅麴粉1 大匙
Poziom trudności
średni
Wartości odżywcze na 1 個
Białko
6.8 g
Kalorie
940.4 kJ /
225 kcal
Tłuszcz
1.2 g
Błonnik
1.1 g
Węglowodany
47.2 g
Podoba Ci się nasza platforma?
Ten przepis i ponad 100 000 innych potraw czeka na Ciebie!
Bezpłatna rejestracja Więcej informacjiDostępny w
麵粉實驗室(上)
76 Przepisów
Tajwan
Tajwan